Mehevät Sibylla pitaleivät ovat sulatuksen jälkeen valmiita syötäviksi ja sopivat hyvin pikaruoka-annoksiin. Parhaan tuloksen saat, kun lämmität Sibylla pitaleivät mikrossa tai uunissa. Tämän jälkeen Sibylla pitaleipä on valmis koottavaksi. Täytä pitaleipä mieleiselläsi täytteellä, kuten Sibylla kebabilla, mausta oman maun mukaan esimerkiksi Sibylla kebab-kastikkeella sekä Sibylla valkosipulimajoneesilla, ja nauti.
Sulatettuna sämpyläpaahtimessa n. 45 sek.
Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Sulatetut tuotteet huoneenlämmössä. Tuote säilyy 10 päivää sulatuksen jälkeen. Ei saa jäädyttää uudelleen.
Vehnäjauho, vesi, durumvehnäjauho (vehnän alkuperä Suomi), sokeri, vehnägluteiini, hiiva, rypsiöljy, perunatärkkelys, perunahiutale, mannasuurimo (vehnä), jodioitu suola, psylliumin siemen, emulgointiaineet (E471, E481), perunajauho, voiaromi, kuivattu hapantaikina (vehnä), kuivahiiva, jauhonparanne (E300). Voimakassuolainen. Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiemeniä. LAKTOOSITON.
Energia 1110 kJ /265 kcal
Rasva 4.4 g
- josta tyydyttynyttä 1.0 g
Hiilihydraatit 44 g
- josta sokereita 4.9 g
Ravintokuitu 3.2 g
Proteiini 11 g
Suola 1.4 g
100 g:ssa laktoosia 0 g
Suomi