Lyömätön konsepti, 4 helppoa vaihetta

Sibylla on täydellinen konsepti, jonka avulla voit tarjota asiakkaillesi herkullista pikaruokaa omilla ehdoillasi. Kokonaisuus kattaa laadun, joustavuuden ja hygienian - kannattavuutta unohtamatta.

Vaihe 1: Valitse tuotteet

Olemme tuottaneet korkealaatuista ruokaa 90 vuoden ajan keskittyen aina laatuun, makuun ja tuoteturvallisuuteen. Valikoimamme kattaa niin makkarat, hampurilaispihvit ja leipätuotteet kuin maukkaat lisukkeet ja kastikkeetkin. Klikkaa alta ja lue lisää valikoimastamme.

Vaihe 2: Valitse laitteet

Konseptimme perustuu joustaviin ja hyvin suunniteltuihin huippuluokan moduuleihin. Autamme sinua suunnittelemaan ja asentamaan kattavan laitepaketin, joka vastaa tarpeisiisi. Klikkaa alta ja lue lisää laitteistamme.

Vaihe 3: Valitse markkinointimateriaalit

Ruoan markkinointi perustuu yhtä lailla näkyvyyteen kuin selkeyteenkin - ja tietenkin sen täytyy kuulostaa ja näyttää todella hyvältä! Sibylla-konseptiasiakkaana saat markkinointimateriaalimme käyttöösi. Klikkaa alta ja lue tarkemmin, mitä materiaaliin sisältyy.

Vaihe 4: Palvelu ja tuki

Kaikki moduulimme ovat erittäin luotettavia. Jos kuitenkin satut tarvitsemaan nopeaa palvelua, asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan. Kannattavan liiketoiminnan kannalta ratkaisevaa ei ole vain se, että laitteet toimivat. Yhtä tärkeää on myös laadun, palvelun ja hygienian asiantuntemus. Osana Sibylla-konseptia me autamme sinua myös niissä. Yhdessä kehitämme konseptiasi ja autamme kannattavuuden maksimoinnissa.

Tule Sibylla-kauppiaaksi

Olisiko aika ottaa seuraava askel ja aloittaa Sibyllan myynti? Täytä alla oleva lomake tai ota yhteyttä myyntiedustajaamme.