Mehevät Sibylla pitaleivät ovat sulatuksen jälkeen valmiita syötäviksi ja sopivat hyvin pikaruoka-annoksiin. Parhaan tuloksen saat, kun lämmität Sibylla pitaleivät mikrossa tai uunissa. Tämän jälkeen Sibylla pitaleipä on valmis koottavaksi. Täytä pitaleipä mieleiselläsi täytteellä, kuten Sibylla kebabilla ja mausta pitaleipä oman maun mukaan esimerkiksi Sibylla kebab-kastikkeella, Sibylla valkosipulimajoneesilla, Sibylla ketsupilla ja sinapilla ja nauti.
Sulatettuna mikrossa n. 30 sek.
Pakaste. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.
Vehnäjauho, vesi, sokeri, kaurakuitu, vehnägluteeni, suola, hiiva, nostatusaine E 500, stabilointiaine ksantaanikumi. LAKTOOSITON.
Energia 1028 kJ /243 kcal
Rasva 1.3 g
- josta tyydyttynyttä 0.4 g
Hiilihydraatit 46 g
- josta sokereita 3.3 g
Ravintokuitu 3.6 g
Proteiini 9.8 g
Suola 1.0 g
100 g:ssa laktoosia 0 g
Suomi