Sibylla Krakovanmakkara sisältää 80% lihaa. Tämä Suomen suosituin rullagrillimakkara on mausteinen sekä maukas ja sopii hyvin rullagrillissä paistettavaksi. Makkaran kuumentamisen jälkeen krakovanmakkara on valmis nautittavaksi, mausta oman maun mukaan ja tarjoile esimerkiksi hotdogin täytteenä, lihapiirakan välissä tai osana makkaraperunoita.
Valmistus (sulatettuna) makkaragrillissa 80-85°C 25-30 min tai kunnes sisälämpötila on 72°C. Tuotteen tarjoiluaika makkaragrillissä on 2 h.
Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmemmässä. Valmiste säilyy: pakastelämpötilassa (-18 °C ) pakkauksessa ilmoitettuun päivämäärään (parasta ennen) saakka. Jääkaapissa (+8 °C) 5 vuorokautta. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Sian- ja naudanliha (80 %), vesi, sianrasva, perunajauho, suola, mausteet ja mausteuute (valkosipuli, inkivääri, korianteri, paprika, pippuri, maustepippuri, cayenne), dekstroosi, valkosipulijauhe, stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (E300), säilöntäaine (E250), savuaromi. LAKTOOSITON, GLUTEENITON.
Energia 1250 kJ /300 kcal
Rasva 26 g
- josta tyydyttynyttä 13 g
Hiilihydraatit 4.0 g
- josta sokereita 1.5 g
Ravintokuitu 0 g
Proteiini 13 g
Suola 2.5 g
100 g:ssa laktoosia 0 g
Ruotsi