Lihaisa ja maukas Sibylla bratwursti sopii hyvin rullagrillissä paistettavaksi. Kuumentamisen jälkeen saksalaistyyppinen bratwursti on valmis nautittavaksi. Laadukas ja herkullinen makkara maistuu paitsi tietysti sellaisenaan, myös vaikkapa hotdogien täytteenä.
Valmistus (sulatettuna) makkaragrillissa 80-85°C 25-30 min tai kunnes sisälämpötila on 72°C. Tuotteen tarjoiluaika makkaragrillissä on 2 h.
Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Valmiste säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun Parasta ennen -ajankohtaan saakka, jääkaapissa (+6 °C) 3 vrk. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.
Sianliha (73 %), vesi, silava, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 1412), mausteet (korianteri, meirami, valkopippuri), dekstroosi, aromit (mm. muskottipähkinä), hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti. Sianlihan alkuperä Suomi. LAKTOOSITON, GLUTEENITON.
Energia 1115 kJ /270 kcal
Rasva 24 g
- josta tyydyttynyttä 9.0 g
Hiilihydraatit 1.1 g
- josta sokereita 0.4 g
Ravintokuitu 0.1 g
Proteiini 11 g
Suola 2.0 g
100 g:ssa laktoosia 0 g
Suomi