Pippurisen juustoinen Sibylla 3-pippurin Juustomakkara sisältää 70% lihaa ja sopii hyvin rullagrillissä paistettavaksi. Mausta oman maun mukaan esimerkiksi Sibylla valkosipulimajoneesilla, Sibylla ketsupilla ja sinapilla ja tarjoile hotdogin täytteenä, lihapiirakan välissä tai osana makkaraperunoita.
Valmistus (sulatettuna) makkaragrillissa 80-85°C 25-30 min tai kunnes sisälämpötila on 72°C. Tuotteen tarjoiluaika makkaragrillissä on 2 h.
Säilytys pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun päivämäärään (parasta ennen) saakka. Jääkaapissa (+8 °C) korkeintaan 5 vuorokautta. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Sian- ja naudanliha (71 %), vesi, juusto (8,5 %) (maito, suola, hapate, juoksute), perunajauho, suola, glukoosi, mausteet (mustapippuri, viherpippuri, roseepippuri), korianteri, mausteuutteet (mustapippuri, muskottikukka), stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (E300), säilöntäaine (E250), savuaromi. GLUTEENITON.
Energia 1100 kJ /260 kcal
Rasva 22 g
- josta tyydyttynyttä 9.5 g
Hiilihydraatit 3.5 g
- josta sokereita 1.2 g
Ravintokuitu 0 g
Proteiini 14 g
Suola 2.3 g
Ruotsi