Lihaisa ja maukas Sibylla hotdog-nakki sisältää 70% lihaa ja sopii hyvin hotdogin täytteeksi ja muihin pikaruoka-annoksiin. Parhaan tuloksen saat, kun sulatetut hotdog-nakit lämmitetään vesihauteessa tai höyryssä. Tämän jälkeen hotdog on valmis koottavaksi, mausta oman maun mukaan ja nauti.
Valmistus (sulatettuna) vesihauteessa 85 °C 10–30 min. 1 rkl suolaa + 1 tl etikkaa/litraan vettä. Sisälämpötila 72 °C.
Valmiste säilyy pakastelämpötilassa (-18°C ) pakkauksessa ilmoitettuun päivämäärään (parasta ennen) saakka. Jääkaapissa (+8°C ) 5 vuorokautta. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Sian- ja naudanliha (70 %), vesi, perunajauho, silava, suola, dekstroosi, mausteet ja mausteuute (mustapippuri, cayenne, korianteri, muskotti), sipulijauhe, hapettumisenestoaine (E300), säilöntäaine (E250), savuaromi. LAKTOOSITON, GLUTEENITON
Energia 1050 kJ/260 kcal
Rasva 22 g
- josta tyydyttynyttä 9.0 g
Hiilihydraatit 5.0 g
- jost sokereita 0.5 g
Ravintokuitu 0 g
Proteiini 11 g
Suola 1.9 g
100 g:ssa laktoosia 0 g
Ruotsi