Lihaisa ja maukas Sibylla grillimakkara sisältää 70% lihaa ja sopii hyvin rullagrillissä paistettavaksi. Makkaran kuumentamisen jälkeen grillimakkara on valmis nautittavaksi, mausta oman maun mukaan ja tarjoile esimerkiksi hotdogin täytteenä, lihapiirakan välissä tai osana makkaraperunoita.
Valmistus (sulatettuna) makkaragrillissa 80-85°C 25-30 min tai kunnes sisälämpötila on 72°C. Tuotteen tarjoiluaika makkaragrillissä on 2 h.
Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmemmässä. Valmiste säilyy: pakastelämpötilassa (-18 °C ) pakkauksessa ilmoitettuun päivämäärään (parasta ennen) saakka. Jääkaapissa (+8 °C) 5 vuorokautta. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Sian- ja naudanliha (70%), vesi, perunajauho, sianrasva, suola, dekstroosi, mausteuutteet (mm. muskotti, cayennepippuri, paprika), mausteet (mm. cayennepippuri, chili), valkosipuli, sipuli, stabilointiaine (E450), aromivahvenne (E621), hapettumisenestoaine (E300), säilöntäaine (E250), savuaromi. LAKTOOSITON, GLUTEENITON.
Energia 1050 kJ /250 kcal
Rasva 21 g
- josta tyydyttynyttä 11 g
Hiilihydraatit 3.5 g
- josta sokereita 0.5 g
Ravintokuitu 0 g
Proteiini 11 g
Suola 2.2 g
100 g:ssa laktoosia 0 g
Ruotsi