Tuemme sinua alusta loppuun

Ruoan käsittely ja tarjoilu vaatii hyvää osaamista useilla eri aloilla. Sibylla-konseptissa vaadimme myös, että kuluttajille tarjotaan aina oikeaa laatua, palvelua ja hygieniaa.

Autamme sinut alkuun

Sibylla-konseptiin kuuluu valmennusta asennuksen aikana sekä lisäkoulutusta sinulle ja henkilökunnallesi seuraavilla osa-alueilla:

  • Kokoonpano, puhdistus ja toimintamallit
  • Valikoima ja laitteet
  • Hygienia ja omavalvonta
  • Myyntitekniikat (käytännön ehdotukset ja toimenpiteet myynnin maksimoimiseksi)

Palvelu 

Kaikki moduulimme ovat erittäin luotettavia. Jos kuitenkin satut tarvitsemaan nopeaa palvelua, asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan. Ota meihin yhteyttä, kun haluat lisätietoja palveluvalikoimastamme.

Tukea hygieniaan ja omavalvontaan

On myös erittäin tärkeää, että Sibylla-konseptimme kaikki osa-alueet ovat EU:n hygieniavaatimusten mukaisia. Jotta voimme varmistaa tämän, saat meiltä ohjeita omavalvontaohjelman perustamiseen. Ota yhteyttä myyntiedustajiimme saadaksesi lisätietoja.

Tukea liiketoiminnan kehittämiseen

Onnistunut pikaruokakonsepti vaatii jatkuvaa huomiota, läsnäoloa, koulutusta ja valvontaa. Myyntitiimimme koostuu kokeneista asiantuntijoista, jotka osaavat vastata kysymyksiisi ja auttavat sinua suunnittelemaan räätälöidyn ratkaisun, jolla kehittää liiketoimintaasi.