Mehevä ja maukas Sibylla lihapiirakka sopii hyvin pikaruoka-annokseksi. Parhaan tuloksen saat, kun sulatettu lihapiirakka lämmitetään mikrossa ja pariloidaan painoparilalla tämän jälkeen. Mausta lihapiirakka oman maun mukaan esimerkiksi Sibylla ketsupilla ja sinapilla, sekä lisää väliin Sibylla rullagrillimakkara tai vaikka Sibylla hampurilaispihvi.
Sulata jääkaapissa n. 8 h. Lämmitä mikroaaltouunissa n. 1,5 min. Säilytä viileässä max 10 päivää. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Säilytä jääkaapissa max 10 päivää. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Vehnäjauho, täytemassa (vesi, riisi, viljaporsas, nauta, korppujauho (vehnä), herneproteiini, mausteet (sipuli, maustepippuri, mustapippuri, valkosipuli, korianteri, paprika, valkopippuri), jodioitu suola, perunajauho, perunakuitu, dekstroosi, emulgointiaine auringonkukkalesitiini, karamellisoitu sokeri, rypsiöljy, aromi), vesi, palmuöljy, margariini (kasviöljy (palmu, rapsi), vesi, emulgointiaine (E471), suola, happamuudensäätöaine (E270), aromi, väri (E160a)), sokeri, hiiva, jodioitu suola, jauhonparanne (E300). Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa. LAKTOOSITON.
Energia 1029 kJ /246 kcal
Rasva 8.4 g
- josta tyydyttynyttä 3.4 g
Hiilihydraatit 35 g
- josta sokereita 2.1 g
Ravintokuitu 2.6 g
Proteiini 6.1 g
Suola 0.9 g
100 g:ssa laktoosia 0 g
Suomi