Art.nr: 801003

Sibylla Grillimakkara suomalaisesta lihasta 80g

Tämä maukas, suomalaisesta sian- ja naudanlihasta valmistettu Sibylla grillimakkara sopii hyvin rullagrillissä paistettavaksi. Makkaran kuumentamisen jälkeen grillimakkara on valmis nautittavaksi, mausta oman maun mukaan ja tarjoile esimerkiksi hotdogin täytteenä, lihapiirakan välissä tai osana makkaraperunoita.

VALMISTUSOHJE

Valmistus (sulatettuna) makkaragrillissa 80-85°C 25-30 min tai kunnes sisälämpötila on 72°C. Tuotteen tarjoiluaika makkaragrillissä on 2 h.

SÄILYTYS

PAKASTE
Valmiste säilyy:
- pakastelämpötilassa (-18 °C) pakkauksessa ilmoitettuun Parasta ennen -päivämäärään saakka
- jääkaapin pakasteosassa (- 6 °C) 4 vuorokautta
- jääkaapissa (n. +5 °C) yhden vuorokauden
Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.
Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi

AINEOSAT

Sian- ja naudanliha (54 %), vesi, perunajauho, silava, suola, dekstroosi, perunakuitu, sipulijauhe, mausteet (valkopippuri, mustapippuri, muskottipähkinä, inkivääri, paprika), mausteuutteet (muskottipähkinä, korianteri, mustapippuri, cayenne), aromi, savuaromi, stabilointiaine (E 450), hapettumisenestoaine (E 301), säilöntäaine (E 250). Voimakassuolainen. Sian- ja naudanlihan alkuperä Suomi. LAKTOOSITON, GLUTEENITON.

RAVINTOSISÄLTÖ /100 G

Energia 980 kJ/240 kcal

Rasva 19 g

- josta tyydyttynyttä 7.4 g

Hiilihydraatit 9 g

- josta sokereita 1.7 g

Proteiini 8.5 g

Suola 2.2 g

 

100 g:ssa laktoosia 0 g

VALMISTUSMAA

Ruotsi