Sibylla Sous Vide täyslihahampurilaispihvi on kypsennetty Sous Vide -tekniikalla ja on sulatusta vaille valmis käytettäväksi. Markkinoiden korkealaatuisimman kypsän hampurilaispihvin lihapitoisuus on 98% ja hampurilaispihvi on valmistettu naudanlihasta. Parhaan tuloksen saat, kun lämmität hampurilaispihvejä parilalla tai grillissä. Tämän jälkeen hampurilainen on valmis koottavaksi. Mausta hampurilainen oman maun mukaan esimerkiksi Sibylla viipalekurkuilla, Sibylla ketsupilla ja sinapilla ja nauti.
Tuote suositellaan lämmitettäväksi jääkaappilämpöisenä +4 °C mikroaaltouunissa noin 750 W noin 2 min, kunnes sisälämpötila 72 °C.
Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.
Naudanliha (98 %), suola, mustapippuri, mustapippuriuute. LAKTOOSITON, GLUTEENITON.
Energia 1050 kJ /250 kcal
Rasva 20 g
- josta tyydyttynyttä 10 g
Hiilihydraatit 0.5 g
- josta sokereita 0 g
Proteiini 18 g
Suola 1.0 g
100 g:ssa laktoosia 0 g
Ruotsi